Zomerlezen start met gratis boek Flamingo Beach

De zomer begint in de boekhandel met de campagne ‘Zomerlezen’. Klanten krijgen het Zomerlezengeschenk ‘Flamingo Beach‘ cadeau.

In aanloop naar de zomervakantie deed de CPNB samen met TUI onderzoek naar Zomerlezen onder vakantiegangers. “Opvallend resultaat is dat lezers hun vakantie hoger waarderen dan vakantiegangers die geen boek openslaan. Ze ervaren vaker een relaxte sfeer met minder stress of onenigheid én geven een hogere score voor de mate waarin ze uitgerust thuiskomen.”

Volgens het onderzoek geeft 72% van de vakantiegangers aan dat ze bijna iedere dag wel even lezen. “Voor meer dan een derde is de vakantie gewoonweg het enige moment dat ze tijd (kunnen) nemen voor een boek. Vakantiegangers lezen graag waargebeurde verhalen of literaire romans, maar het allerliefst bibberen ze op het strandbedje met een spannend boek. Het Zomerlezengeschenk Flamingo Beach van thrillerauteur Suzanne Vermeer is daarom hét perfecte boek voor in de koffer of strandtas.”

Wie van 20 t/m 30 juni minimaal € 15 aan Nederlandstalige boeken uitgeeft krijgt van de boekhandel het Zomerlezengeschenk Flamingo Beach van Suzanne Vermeer cadeau.

Boeken

Plaats een reactie