Zet jezelf op de kaart tijdens Print Pakt Live 2018

Tijdens de Dutch Design Week 2018 organiseert het KVGO voor de derde keer ‘Print Pakt Live’ in Eindhoven. Ook dit jaar vindt de succesvolle ‘Op de kaart’-actie plaats.

Print Pakt daagt alle KVGO-leden uit om een prachtig setje kaarten aan te leveren met een mooi, inspirerend en liefst verrassend ontwerp. Uitgevoerd met bijvoorbeeld speciale inkten, een fraaie veredelingstechniek of op bijzondere papiersoorten. Elk grafisch bedrijf kan op deze manier zijn vakmanschap tonen op 10 bij 15 centimeter tijdens de Dutch Design Week 2018, eind oktober in Eindhoven: “In de expositieruimte van Print Pakt Live delen we graag ook uw ansichtkaarten uit aan de bezoekers van het evenement. U bent er dus bij, zelfs als u niet naar Eindhoven kunt komen.”

De Print Pakt ‘Op de kaart’-actie tijdens Dutch Design Week was ook in voorgaande jaren een succes. Tijdens de editie van 2017 waren de kaarten zeer geliefd bij de bezoekers aan Print Pakt Live: meer dan 10.000 kaarten werden verzameld en mee naar huis genomen – ook om daar als inspiratiebron voor nieuwe ontwerpen en toepassingen te dienen.

Mr. Print Pakt levert de kaarten ter verzending aan bij postkantoor Strijp (2017)

Bovendien konden de kaarten ter plekke gratis worden verstuurd dankzij de sponsoractie van PostNL. Voor veel jonge bezoekers bleek het schrijven van een postkaart een compleet nieuwe ervaring. Nadat zondagavond de laatste lichting was geschied, stond de teller op ruim 1.700 kaarten die vaak binnen Nederland maar ook naar nog eens 42 landen wereldwijd zijn verstuurd: van België en Italië tot Japan en Australië, en van China en Colombia tot de VS en Rusland.

 

Plaats een reactie