Wrap competitie tijdens Sign & Print Expo’22

Vakbeurs Sign & Print Expo 2022 pakt groots uit met de organisatie van de eerste World Wrap Masters Netherlands. Op initiatief van FESPA Nederland promoot de vakbeurs het vakmanschap van folie wrappen.

Eduard Hoogendijk, directeur FESPA licht het initiatief toe: “Ook de carwrappers en montagebedrijven maken onderdeel uit van onze industrie. Het met folie inpakken van voertuigen, treinen, bussen en gebouwen maar ook meubilair en andere objecten zal steeds meer gaan toenemen. En dat is een vak apart.”

Wrap specialist aan het werk tijdens een eerdere competitie

Niet alleen vanuit een decoratief aspect, maar ook vanuit een duurzaamheidsaspect biedt folie toepassing een breed scala aan oplossingen. Vanuit dat brede perspectief presenteert FESPA NederlandThe wrap zone‘ tijdens Sign & Print Expo, op 22, 23 en 24 maart 2022 in Gorinchem. “Dit initiatief geeft een unieke kijk op de inzet van folie-wrap techniek – juist voor bezoekers die er mee willen kennismaken.”

In de Wrap zone staat onder andere de Nederlandse editie van de World Wrap Masters-competitie op het programma. De finale van de wedstrijd wordt op woensdag 23 maart gehouden. De winnaar gaat naar de World Wrap Masters Europe 2022 in Berlijn. Op de twee andere beursdagen van Sign & Print Expo 2022 worden er demonstraties gegeven over het montage vakmanschap en mogelijkheden met folies op diverse objecten.

Buitenreclame

Plaats een reactie