Veronica Magazine: ‘Zoveel meer dan een blad alleen’

Veronica Magazine neemt zijn lezers al tientallen jaren mee in de wereld van films, series en entertainment. Het blad, en ook de site, hebben vorige maand een flinke make-over gekregen.

Volgens Debby Nobel, hoofdredacteur van Veronica Magazine, is de vernieuwing een logische keuze: “Tijden veranderen. Waar je vroeger alleen hoefde te kiezen tussen Nederland 1 en 2 en later 3, komt entertainment nu van alle kanten op je af. Wat moet je kiezen in die jungle van films en series? Je bent bijna langer bezig met zoeken dan met kijken tegenwoordig. De behoefte aan een gids die daar goed op inspeelt, is eigenlijk alleen maar groter geworden.”

Veronica Magazine is al sinds de seventies een vertrouwd merk voor een grote groep trouwe fans, weet Nobel: “Maar we zijn tegenwoordig zoveel meer dan een magazine. We gidsen je elk uur van de dag via ons online platform, het magazine, maar ook op Instagram, Facebook en dagelijkse nieuwsbrieven – voor de echte fans. Als je geïnteresseerd bent in films en series, zoek je en word je ook geïnspireerd via allerlei kanalen. En daarom kiezen we voor één naam: Veronica Superguide.”

Voor de trouwe fans zijn veel dingen behouden: het kloppend hart de tv-gids en het overzicht van de films op tv. Maar ook de puzzels, de strips en meer reviews dan ooit. Nobel: “En oude succesnummers zijn terug. Zoals de horoscoop, waar we een hoop woedende mails over kregen toen die plotseling verdwenen was.”

Tijdschriften

Plaats een reactie