Van Gogh inspireert met buitenreclame

Buitenreclame-exploitant JCDecaux Nederland en het Van Gogh Museum werken de komende jaren samen om meer zichtbaarheid te geven aan het museum in Amsterdam.

Met een breed aanbod in buitenreclame-objecten zal JCDecaux het Van Gogh Museum onder de aandacht brengen bij de inwoners en bezoekers van Amsterdam. Het bedrijf zegt kunst een warm hart toe te dragen en stimuleert wereldwijd diverse culturele projecten. “Kunst staat dicht bij één van de pijlers van dit bedrijf: hoogwaardig design.”

Tot in ieder geval 2024 zal het buitenreclame-bedrijf nauw bij het museum betrokken blijven als partner met als doel mensen te inspireren met het werk en leven van Vincent van Gogh en zijn tijdgenoten. “Door middel van Abri’s, Mupi’s, maar ook digitale buitenreclame, zullen de exposities in het Van Gogh Museum de inwoner of bezoeker van Amsterdam niet ontgaan.”

(beeld: JCDecaux)

Walter Kraus, commercieel directeur JCDecaux Nederland: JCDecaux zet zich al 60 jaar in om steden wereldwijd mooier en leefbaarder te maken. De samenwerking met het Van Gogh Museum geeft een mooie unieke invulling aan deze visie.”

De samenwerking ging van start met buitenreclame voor de tijdelijke tentoonstelling Kleur als Taal (foto).

Buitenreclame

Plaats een reactie