Uitreiking Mercurs tijdens derde Mag Inspiration Day

Op vrijdag 4 november vindt de derde editie van de Mag Inspiration Day plaats. Nieuw dit jaar is dat dit evenement voor magazinemakers zal worden afgesloten met de uitreiking van drie Mercurs.

Magazinemakers worden tijdens de Mag Inspiration Day bijgepraat over de nieuwste mediatrend. Ze kunnen er netwerken en zich laten inspireren door binnen- en buitenlandse topsprekers. De belangrijkste pijlers van de branche staan hierbij centraal: redactie en vormgeving, zowel in print als digitaal.

De dag zal worden afgesloten met de uitreiking van drie Mercurs: voor Magazinemerk, Reportage en Artdirection. Deze categorieën sluiten direct aan bij de bezoekers van de dag en hun dagelijkse werkzaamheden. Tijdens het programma zullen er sessies gewijd worden aan de genomineerde cases en op de locatie wordt het genomineerde werk geëxposeerd.

De organisatie is wederom in handen van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ) en de Magazine Media Associatie (MMA). Deze samenwerking vond eerder plaats in 2018 en 2020 en is opgezet om magazineprofessionals de gelegenheid te bieden een dag lang kennis en inspiratie op te doen over de magazinebranche.

Tijdschriften

Plaats een reactie