Supermarktfolder Dirk komt als beste uit de bus

In de afgelopen maanden hebben consumenten ruim 100.000 beoordelingen gegeven over hun favoriete folders. Daarbij is ‘Dirk’ (opnieuw) de overall winnaar geworden van de verkiezing ‘Beste Folder Award’, editie 2021. Naast Dirk namen ook Expert, Action, Leen Bakker én tien nieuwe winnaars een prijs in ontvangst.

“Veel van de nieuwe winnaars, waaronder Groenrijk, CASA en Bristol, zijn online folders”, stelt de organisatie vast. “Deze categorie folders wint aan populariteit en is sinds dit jaar ook beter vertegenwoordigd in de verkiezing. Binnen elke categorie is er nu een online winnaar en er is een online overall winnaar. Consumenten konden uiteraard ook nog hun favoriete papieren folders beoordelen.”

Supermarkfolder van Dirk blijft favoriet

“Een andere toevoeging aan deze editie is dat papieren en online folders op verschillende aspecten beoordeeld zijn. Zo stonden bij papieren folders aspecten als ‘lokaal’ en ‘overzichtelijk’ centraal. Bij online folders werd er ook gekeken naar aspecten als ‘gemakkelijk navigeren’ en ‘snelheid’.”

“Ook zijn bij beide soorten folders vragen rondom het leesgedrag toegevoegd, zoals hoe vaak lees je de folder en doe je een aankoop naar aanleiding van het bekijken van de folder. Consumenten beoordelen de papieren folders gemiddeld beter dan de online folders, vooral als het op leesgedrag aankomt.”

Kijk voor een overzicht van alle categorieën en de winnaars op bestefolderawards.nl.

Folders

Plaats een reactie