Succesvolle start Grafisch Kabinet

Ruim 100 bezoekers trok de officiële opening van het Grafisch Kabinet in Arnhem. De ruimte wordt vanaf nu een ontmoetingsplaats voor ontwerpers, grafici en leveranciers en een inspirerende broedplaats voor creativiteit.

Er is ruimte voor samenwerking in de grafische industrie, dat bleek maar weer eens bij de feestelijke opening van het Grafisch Kabinet aan de Oude Kraan 72 in Arnhem.

Een flinke verzameling leveranciers en grafische bedrijven sloegen de handen ineen en creëerden een ruimte vol grafische hoogstandjes die het publiek duidelijk maken dat er met drukwerk veel meer mogelijk is dan wat het grote publiek normaal gesproken onder ogen krijgen.

Theo Basten van Rikken Print en Paul van Osch van Kilsdonk Packaging & Presentation verwezen naar de prachtige voorbeelden in hun openingsspeech blikten vooruit op alle activiteiten die het Grafisch Kabinet voor de bezoeker in petto heeft. Zo organiseren beide bedrijven vanaf september een aantal lezingen.

Ook wordt de ruimte een inspirerende omgeving waar klanten en grafische bedrijven elkaar kunnen ontmoeten en iedereen nadrukkelijk de synergie zoekt.

Plaats een reactie