Speedsessies van Mr. Print Pakt in Gorinchem

In 4 ultrakorte middagsessies legt Alex Kunst, alias Mr. Print Pakt, tijdens de vakbeurs in Gorinchem uit welke kansen er zijn voor grafische ondernemers en hoe Print Pakt hen kan helpen.

Bezoekers van de Grafische Vakbeurs in Gorinchem (10-12 maart) moeten zeker een bezoekje brengen aan de Silent Seminars-ruimte (standnummer 127).

Print is een ijzersterk product in de communicatiemix en Print Pakt inspireert en geeft drukwerk de juiste plaats naast andere media. Grafici die willen weten hoe het digitale tijdperk hun business kan versterken mogen de sessies van Mr. Print Pakt niet missen.

Praat mee over Print Pakt
De sessies van Mr. Print Pakt zijn interactief. Praat mee over dit initiatief en geef uw mening. Uw ervaringen zijn waardevol voor de campagne en ontwikkelingen in de industrie.

De campagne van Print Pakt maakt promotie voor de rol van drukwerk in de communicatiemix. Verschillende standhouders maken afdrukken van Print Pakt-uitingen op de machines die aanwezig zijn op de beursvloer. Pik een van de uitingen mee en bekijk wat Prt Pakt voor u kan doen.

Laat uw gegevens achter bij Mr. Print Pakt en u krijgt een gratis abonnement op de Print Pakt Nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de campagne, van de tools die Print Pakt beschikbaar stelt en van nieuws-items die duidelijk maken wat de kracht is van drukwerk en print.

Maak kans op een Philip Stroomberg-kalender
Het geldt inmiddels internationaal als een design-klassieker: de Cube kalender van Philip Stroomberg. Het schitterende ontwerp viel al meerdere malen in de prijzen, onder andere de hoofdprijs van de Kalenderwedstrijd en zeer recentelijk de German Design Award 2015.

Er zijn nog maar enkele exemplaren van dit grafisch hoogstandje beschikbaar. Bezoekers van de Mr. Print Pakt-sessies maken kans op dit collectors item.

Dus kom kijken en luisteren naar Mr. Print Pakt en win!

De sessies
Onder het motto print + web = resultaat houdt Mr. Print Pakt zijn presentaties dagelijks over verschillende onderwerpen.

14.00 uur: Innovatie brengt drukwerk tot leven

15.00 uur: Internet als vliegwiel voor drukkers

16.00 uur: Gemiste kansen bestaan niet – haal meer uit drukwerk

19.00 uur: Grafisch vakmanschap en ondernemerschap zijn onverslaanbaar

Klik hier voor het complete programma.

Reacties

  1. Joep van Gool

    Print Pakt
    Wat een geweldig initiatief. Alex veel succes op de beurs en stuur al je bezoekers ook naar Rien om te stemmen op de stand van de Kalenderwedstrijd.
    Groet uit El Salvador,
    Joep van Gool

Plaats een reactie