Sint: ‘Geef meer met een boek!’

Het sinterklaas- en kerstfeest zal door corona anders gevierd worden. Het is dit jaar daarom extra waardevol om aandacht aan elkaar te schenken door een boek cadeau te geven, stelt de CPNB: “Uit consumentenonderzoek blijkt niet voor niets dat boeken behoren tot de allerhoogst gewaardeerde cadeaus.”

Dat boeken deze feestdagen niet mogen ontbreken, wordt door de CPNB kracht bijgezet met de cadeaucampagne Geef meer met een boek. “Deze heeft dit jaar voor het eerst ook een speciale sinterklaas-editie. Presentator Siham Raijoul en sportcommentator Jack van Gelder tippen kinderboeken als hét cadeau met grote meerwaarde.”

Ook Sinterklaas adviseert met een korte videoboodschap, gericht aan alle hulpsinterklazen, om kinderen boeken cadeau te doen: “Daarmee maakt u ze extra blij, ik spreek uit jarenlange ervaring!”

Uit consumentenonderzoek door GfK in opdracht van Stichting Marktonderzoek Boekenvak is gebleken dat van de mensen die een boek cadeau kregen tijdens de feestdagen, 93% ‘(heel) erg blij’ is met het gekregen boek. Boeken behoren daarmee tot de allerhoogst gewaardeerde cadeaus en verslaan onder andere bonbons, verzorgingsproducten, kleding, drank, woonaccessoires en bloemen. 

Boeken

Plaats een reactie