Sign & Print Expo presenteert webinar

Vakbeurs Sign & Print Expo is weliswaar verplaatst naar 2022, maar de organisatie wil de originele data toch niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op 8 juni 2021 vindt daarom om 11 uur een gratis webinar plaats, live vanuit de Evenementenhal in Gorinchem.

Het webinar bestaat uit twee rondetafelsessies onder leiding van Peter Luit (Printmedianieuws). In de eerste sessie gaat hij met deskundigen in op de versnelde automatiseringsprocessen en online communicatie in de branche: “De digitale ontwikkelingen volgen zich op het gebied van printmedia in rap tempo op. De afgelopen periode hebben veel bedrijven gebruikt om aan te sluiten op deze ontwikkelingen en de automatiseringprocessen te verbeteren. Maar is iedereen hier nu ook volledig op ingespeeld?”

Inkjet-experts aan het woord

De tweede sessie staat in het teken van de inkjet-technologie. “Inkjet heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen, dat is geen geheim. Deze ontwikkelingen lijken een stuk sneller te gaan dan die op het gebied van offset en toner. Maar wat is de verwachting voor de komende 3 tot 6 jaar?”

Deelname aan het webinar is gratis. De inschrijving hiervoor is reeds geopend.

Plaats een reactie