Sign & Print Expo 2022 ‘weer als vanouds’

Over een maand vindt vakbeurs Sign & Print Expo plaats. Op 22, 23 en 24 maart kunnen sign- en printprofessionals hun hart ophalen in Evenementenhal Gorinchem. “Je ziet de nieuwste technologieën en innovaties. En je hebt de mogelijkheid op diverse manieren je kennis te delen, verbreden en verrijken.”

Nu het kabinet de meeste coronamaatregelen opheft, kan Sign & Print Expo 2022 weer “als vanouds” doorgaan, aldus de beursorganisatie. “Dus ook zonder coronatoegangsbewijs, mondkapjes en 1,5 meter afstand.”

Sign & Print Expo is het platform voor een breed publiek, onder wie professionals uit de grafimedia en visuele communicatie branche. “Print- en sign specialisten, grafische vormgevers, designers, marketeers, brand owners en managing directors zijn in groten getale aanwezig. Deze professionals ontmoeten elkaar op de expo en brengen kennis mee. Er is ruimte om deze kennis met elkaar te delen in een ontspannen, informele sfeer.”

Sign & Print Expo 2022

In samenwerking met partners heeft de organisatie tal van experts uit de sector weten te strikken om hun expertise te komen delen tijdens een van de interactieve expertsessies. “Tijdens deze expertsessies staan de actualiteit, de laatste trends & ontwikkelingen én de nieuwste technologieën en innovaties centraal. Zij delen hun expertise met een knipoog naar de actualiteit. Veel voorkomende problematiek wordt besproken, nieuwe toepassingen worden uitgelicht en de meest recente trends en ontwikkelingen komen aan bod. Bezoekers krijgen antwoord op al hun vragen en kunnen ervaringen uitwisselen tijdens interactieve expertsessies.”

Een wedstrijd carwrapping in The Wrap Zone

“Daarnaast kun je ook je creatieve hart ophalen in van onze andere meesterwerken. Creëer je eigen font in het Scriptorium, geniet van de mooiste visuele poëzie bij TYYYPoëzie en ontdek de laatste kneepjes uit het (car)wrapping vak in The Wrap Zone.”

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de exposanten, het programma en toegangskaarten op de website van Sign & Print Expo.

Plaats een reactie