Robijn verleidt reizigers met geur-abri

Robijn brengt haar nieuwe geurstokjes, huisparfums en geurkaars onder de aandacht met een nieuwe abri-campagne. Reizigers kunnen, terwijl ze op de tram wachten, alvast kennismaken met de geuren Zwitsal, Rosé Chique en Paradise Secret.

Het is steeds lastiger de aandacht van de consument te vinden in deze verzadigde advertentiemarkt. In plaats van de competitie te willen overschreeuwen, brengt Robijn met deze campagne de geurbeleving op vriendelijke wijze naar de consument“, stelt Renske Bernard van mediabureau Mindshare.Greenhouse.

Volgens abri-exploitant JCDecaux zijn de geurhaltes te vinden in Amsterdam op het Leidseplein, Rembrandtplein en Nieuwezijds Voorburgwal en in Rotterdam bij het Centraal Station en op de Coolsingel: “Reizigers hoeven alleen voor het object te gaan staan. Met hun neus ter hoogte van de geurtesters kunnen zij deze al ruiken zonder iets aan te raken, geheel Corona-proof.”

Lyke Dullemeijer van Unilever Benelux zegt over de speciale Robijn-campagne: “Voor een aantal merken in ons portofolio is geur een belangrijk onderdeel in de herkenbaarheid van het merk. Het is voor ons dan ook een meerwaarde om het visuele medium Out of Home te kunnen koppelen aan de geur van het merk.”

Buitenreclame

Plaats een reactie