Rituals keert terug naar papier

Al weer twee jaar geleden verscheen het laatste gedrukte magazine van Rituals. Maar de cosmetica-keten kondigt aan: “Nu hebben we eindelijk de nieuwe editie voor 2022 voor je.”

Het nieuwe magazine heeft twee prachtige covers, belooft Rituals op haar website. “Het is voor de helft een magazine en voor de helft een brochure”. De uitgave is vanaf deze maand verkrijgbaar in de winkels en online, “bij een minimale besteding”.

“De witte omslag is versierd met een gouden kompas. Het introduceert The Art of Soulful Living, een speciaal gedeelte gewijd aan mooie onderwerpen en prachtige foto’s. Je leest alles over onze nieuwe filosofie The Art of Soulful Living, die je op weg helpt naar persoonlijk welzijn. Op deze pagina’s geven we handige tips en nuttige oefeningen voor thuis. Of je nu meer vreugde wilt ervaren, verlangt naar mindful momenten, of je levensdoel wilt vinden”, aldus de makers.

Het nieuwe Ritualmagazine heeft twee covers

“Als je het magazine omdraait vind je aan de andere kant een zwarte cover met een prachtige gouden afbeelding van de trots van Rituals – onze flagshipstore, House of Rituals. De brochure is een bron van inspiratie en een handige gids voor fysiek en online shoppen. Bovendien zijn er handige QR-codes, waarmee je spa-behandelingen kunt boeken of rechtstreeks online kunt shoppen”.

Folders Tijdschriften

Plaats een reactie