Relay opent nieuwe lees- en cadeauwinkels in Nederland

Het beursgenoteerde bedrijf Lagardère Travel Retail maakte in oktober een begin met de opening van een reeks ‘Relay’ lees- en cadeauwinkels op Nederlandse stations. Breda kreeg de primeur. De stations Rotterdam Centraal, Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal en Delft zullen nog volgen.

Lagardère Travel Retail telt al meer dan 1.000 Relay-winkels in 14 landen. Twan Vissers, directeur food en travel essentials Lagardère Nederland, vertelt over de uitbreidingsplannen: “Wij zijn trots dat we na maandenlange voorbereidingen eindelijk het resultaat kunnen laten zien. Het team van Lagardère NL heeft het concept aangepast naar de wensen van de Nederlandse consument.”

Het assortiment is met zorg samengesteld. “Wij zullen de reizigers verrassen met een breed aanbod lees- en cadeau artikelen. De Relay formule is klaar om te worden uitgerold op meerdere stations, ook airports staan op ons verlanglijstje.”

Femke Woudstra, directeur Stationsmanagement en Exploitatie bij NS Stations, vult aan: “Wij zijn blij met de komst van het nieuwe concept van Relay. De winkel inspireert en verrast door het ruime assortiment aan boeken, tijdschriften, cadeaus en reisaccessoires. Het is een mooie aanvulling op ons aanbod voor de reizigers op de stations. Het sluit goed aan bij hun wensen.”

Plaats een reactie