Reisglossy ‘TravelPro’ terug op papier

Vakblad TravelPro keert in 2022, na meer dan anderhalf jaar digitaal te zijn verschenen, terug als een papieren reisglossy. Eind januari ontvingen de abonnees de eerste editie van het maandblad.

“Na een uitstapje naar de wereld van digitale magazines, gaan we in 2022 weer ‘back to our roots’ met een papieren magazine. Voor, met en over de reisprofessional. En naar die doelgroep hebben we geluisterd”, legt T.J. van Apeldoorn (CEO van het TravelPro-platform) uit. “Het digitale magazine was een tijdelijke oplossing voor ons. Dus mijn team en ik zijn erg blij dat we eindelijk deze stap kunnen zetten. Elke maand ligt de geheel vernieuwde glossy ‘TravelPro’ op de mat bij de reisprofessional.”

TravelPro is hét vakblad voor de reisprofessional die serieus met zijn of haar vak bezig is, stelt Van Apeldoorn. De reisglossy wordt maandelijks uitgegeven. “Het blad staat vol met diepgaande interviews, achtergrondverhalen, en researchartikelen. Er zijn ook uitgebreide thema-artikelen (topics, bestemmingsspecials) waarbij partners hun tips & tricks geven en andere interessante artikelen.”

Het team achter TravelPro

Van Apeldoorn heeft vertrouwen in de terugkeer naar papier. “TravelPro is de perfecte aanvulling op het huidige printaanbod in de branche. TravMagazine analyseert en verslaat iedere twee weken de markt in de breedte. En TravelPro geeft de mensen en bedrijven áchter het nieuws een podium. Een win-winsituatie voor elke reisprofessional, aangezien wij als team achter beide magazines nu juist nog beter de twee labels van elkaar kunnen differentiëren.”

Eind januari lag de eerste glossy van TravelPro bij de abonnees. Vanaf nu verschijnt het magazine elke laatste week van de maand. TravelPro wordt ook digitaal gepubliceerd, als bladerbare pdf.

Ook als doorbladerbare PDF
Tijdschriften

Plaats een reactie