Publiek kiest favoriete folder

De genomineerden voor de ‘Beste Folder Awards’ 2021 zijn bekend. In de afgelopen stemperiode maakten ruim 51.000 consumenten hun voorkeur bekend. Met als resultaat: 31 folderaars die op 14 september kans maken op een prijs in een van de categorieën.

Volgens de Awards-organisatie zijn er in totaal meer dan 100.000 beoordelingen gegeven over de 64 deelnemende folders. “Tijdens de verkiezing beoordelen consumenten zowel papieren als online folders op aspecten als aanbiedingen, opmaak en overzichtelijkheid. Nieuwe genomineerden dit jaar zijn de folders van onder andere Etos, Albert Heijn, Karwei en ANWB.”

Deelnemers hadden de mogelijkheid om deel te nemen in zeven branchecategorieën, zoals Warenhuizen, Supermarkt & Slijterij en Persoonlijke verzorging. “Daarnaast hebben we dit jaar de methode herzien om de verkiezing nog waardevoller te maken.” Zo werd consumenten opnieuw naar de belangrijkste aspecten gevraagd en zijn voor de papieren en de online folder afzonderlijke aspecten bepaald. Er is ook een score afgegeven aan de hand van het leesgedrag, met vragen als ‘hoe vaak lees je de folder’ en ‘doe je een aankoop naar aanleiding van het bekijken van de folder’.

De folder van Dirk won vorig jaar en is dit jaar opnieuw kanshebber

Papieren folders én online folders

Per categorie is er nu een papieren én een online winnaar. Ook worden twee overallwinnaars benoemd: één voor de papieren folders en één voor de online folders. De uitreiking van de ‘Beste Folder Awards’ vindt plaats op dinsdag 14 september tijdens het Catch the Shopper event bij InnStyle in Maarssen.

Folders

Plaats een reactie