Print Pakt presenteert ‘Sneak Peek op de Toekomst’ tijdens DDW

Na eerder succes organiseert Print Pakt opnieuw een ‘sneak peek op de toekomst’ tijdens Dutch Design Week 2019 in Eindhoven. Bij SintLucas draait het op donderdagochtend 24 oktober om data-gedreven verdienmodellen. Op het programma staan onder andere Frans Feldberg, hoogleraar Data-Driven Business Innovation, en Nico Veenendaal, directeur Business Development bij YourSurprise.

Er was een tijd dat het hele bedrijf naar Grafivak of drupa trok. Dat was toen. De ‘sneak peek’ is nu. Neem medewerkers, collega’s, klanten of relaties mee en trakteer ze op een inspirerende dag die ze niet snel zullen vergeten. De ‘sneak peek’ focust nog scherper op big data dan in 2018. De explosieve groei aan gegevens leidt tot nieuwe verdienmodellen. Krijg een brede blik op data en zoek mee naar een antwoord op de vraag: wat moet ik daarmee?

Datagedreven busnessmodellen

De key note is in handen van Frans Feldberg. Hij is hoogleraar Data-Driven Business Innovation aan de School of Business and Economics van de Vrije Universiteit Amsterdam. Als business consultant heeft hij ruime ervaring met de ontwikkeling en implementatie van ‘data & analytics driven’ bedrijfsmodellen, diensten en strategieën voor nationale en internationale ondernemingen. Frans geeft regelmatig lezingen over de invloed van (big) data en artificial intelligence op ondernemingen en de samenleving.

Frans Feldberg tijdens TEDx Alkmaar 2019 (foto: Mike Bink)

 

Na een live interview van Mr Print Pakt met Ben Oligschlager, directeur onderwijs van SintLucas, over onderwijs, ontwikkeling en innovatie, sluit het programma af met Nico Veenendaal, directeur Business Development bij YourSurprise. Hij legt in Eindhoven uit hoe je datagedreven projecten en businessmodellen bouwt, haakt in op hardnekkige mythes (‘Klanten hebben hun data niet op orde’) en geeft antwoord op vragen (‘Wat kan ik met die data?’).

Grijp direct ook de kans om ’s middags een bezoek te brengen aan de Dutch Design Week. Niet alleen om de duizelingwekkende cijfers: ruim 350.000 bezoekers & 2.600 ontwerpers. Stel je plannen, ideeën en visies voor de toekomst niet langer uit, maar doe het nu. If not now, then when?!

Meer informatie over het programma en de mogelijkheid om gratis aan te melden staan op de speciale website van Print Pakt.

Plaats een reactie