Print Pakt op papier

Begin september verscheen een speciale uitgave van Print Pakt: een 28 pagina’s dik magazine, vol informatie over Dutch Design Week en Print Pakt Live. In het voorwoord roept KVGO-voorzitter Cees Verweij grafici op een bezoek te brengen aan het evenement: “Doe jezelf niet te kort en kom naar Eindhoven.”

Isolde Hallensleben op het omslag

Programmamaker en presentatrice Isolde Hallensleben siert het omslag van het Print Pakt magazine. Zij presenteert al sinds 2011 live talkshows tijdens Dutch Design Week (DDW). Het evenement laat haar ‘stuiteren van energie’, vertelt ze. “DDW draait om design, en daar hoort de grafische industrie bij. Meestal kom ik van DDW thuis met bergen visitekaartjes en flyers, vooral omdat ze er zo mooi uitzien. Print Pakt Live is een mooie plek om je te laten inspireren.”

Joost Swarte tekent voor Print Pakt Live

Daar sluit tekenaar en ontwerper Joost Swarte zich verderop in het magazine graag bij aan. Hij tekent, net als vorig jaar, voor het ontwerp en de inrichting van Print Pakt Live tijdens DDW. “De bezoekers van Dutch Design Week willen zien hoe de toekomst wordt vormgegeven. Het grafische product hoort daar zeker bij.” Andersom is een bezoek van grafici aan DDW een uitgelezen gelegenheid om de voelhorens uit te steken en vat te houden op de tijdgeest, meent Swarte: “Investeer in je relatie met de creatieve wereld.”

 

 

Tijdschriften

Plaats een reactie