Print Pakt Live Magazine met Dutch Design Week in Eindhoven

Op 16 november viel bij alle KVGO-leden het papieren Print Pakt Live Magazine in de bus met een nabeschouwing op de Dutch Design Week in Eindhoven. Liefst 28 pagina’s met tekst en veel beeld over een grafisch feest dat negen dagen duurde.

“Print Pakt Live tijdens Dutch Design Week kunnen we bijschrijven als een succes”, schrijft KVGO-voorzitter Cees Verweij in zijn voorwoord. Over de Sneak preview op de toekomst die het KVGO samen met SintLucas op de school organiseerde: “We beloofden een blik op de toekomst en bezoekers kregen die ook.”

Alle activiteiten
Print Pakt – een Kernn #5 special – telt 28 pagina’s. Het magazine kijkt terug op alle activiteiten van Print Pakt Live en neemt de lezer ook mee buiten de Swarte Doos. In tekst en vooral heel veel beeld.

Zo zijn via korte links en qr codes tien filmpjes terug te zien die tijdens de negen dagen werden gedraaid. (Wie ze allemaal achter elkaar wil zien, klikt hier). Bij elkaar keken mensen hier al zo’n 1.350 minuten naar. LinkedIn zorgde voor 14.000 views, Facebook voor nog eens een kleine 3.000.

In het binnenwerk een prachtige infographic die toont hoe de 25.000 kaarten van de Op de kaart-actie over de wereld vlogen. Bovendien compacte portretten van de kaarten.

Enthousiaste reacties
De sprekers van de Sneak preview in SintLucas komen nog eens aan het woord: Gerwin Verdonk van Simian, Ronald den Bekker van SintLucas en Perry van Beek met zijn LinkedIn-tips.

De complete collectie van de Best Verzorgde Boeken zorgde voor enthousiaste reacties. Verder aandacht voor duurzaamheid met het boek van Erik Timmermans. Zijn boek wist als eerste in Nederland een groen-labelaccreditatie te veroveren van het Eco Labeling System.

Te lezen is verder over het Klokgebouw, Graduation 18, Sectie C, de Dutch Design Awards en Dutch Posters in het Van Abbemuseum..

Deze derde editie van Print Pakt Live Eindhoven was de succesvolste tot nu toe. Meer bezoekers dan ooit kwamen langs in de expositieruimte. De belangstelling van grafici was opnieuw groter dan vorige jaren. Het grafisch product staat weer op de kaart bij Dutch Design Week.

Wie houdt van papier, maar ook het gemak van digitaal op prijs stelt, downloadt hier de pdf.

Tijdschriften

Plaats een reactie