Print Pakt Live Gorinchem staat in de steigers

Print Pakt organiseert tijdens de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign Gorinchem (14-16 maart) dagelijks kennissessies en workshops op de eigen stand: Print Pakt Live; het kennisplein.

Met informatieve workshops geeft Print Pakt Live aan hoe drukwerk en digitaal elkaar versterken, en waar kansen liggen in de hedendaagse communicatiewereld. Met een stand van liefst 80 vierkante meter, centraal op de beursvloer, krijgt Print Pakt Live het karakter van een ontmoetingsplek en kennisplein.

Mr Print Pakt Multicopy ConventieMr Print Pakt (alias Alex Kunst): “We organiseren verschillende activiteiten en geven kennisorganisaties de gelegenheid om kennis uit te wisselen met de beursbezoekers. Zo houdt PPL onder meer workshops, waarbij een deskundige in gesprek gaat met (aangemelde) bezoekers. De workshops worden gehouden aan een grote tafel, waaraan zo’n twintig bezoekers kunnen plaatsnemen. Het doel is levendige, interactieve discussies over uiteenlopende onderwerpen als nieuwe businessmodellen, procesintegratie, innovatie en verandermanagement. Deze aanpak bleek zeer succesvol tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven, waar we 15.000 bezoekers mochten verwelkomen.”

In de aanloop naar de beurs maakt Print Pakt het programma aan de bezoekers bekend via de eigen website, nieuwsbrieven en via uitingen van de vakbeurs.

Tijdens de beurs verspreidt Print Pakt een speciale dagkrant met nieuws en het workshop-programma. Ook zullen er compacte interviews worden gefilmd.

Daarbij is er een doorlopende voorstelling van interessante films waarbij innovatie en de combinatie print en digitaal leidend zijn. Op de beursvloer werken partners mee aan de promotie van de activiteiten van Print Pakt Live. Print Pakt is een initiatief van het KVGO.

Plaats een reactie