Prijsuitreiking ‘Mercurs 2020’ in aangepaste vorm

De traditioneel grootse Mercurs prijsuitreiking, waarbij jaarlijks ruim 750 personen aanwezig zijn, krijgt in 2020 een andere opzet en uitvoering vanwege de geldende RIVM-richtlijnen. Maar: “De creativiteit en de inzet en passie van iedereen in onze branche verdient absoluut een beloning aan het einde van dit bizarre jaar”.

De Mercurs zijn vakprijzen voor de magazinemedia. Ze worden dit jaar voor de 23ste maal toegekend. Er kan tot 8 oktober online voor acht categorie├źn worden ingeschreven: Magazinemerk van het Jaar, Artdirection van het Jaar, Reportage van het Jaar, Hoofdredacteur van het Jaar, Innovatie van het Jaar, Cover van het Jaar, Partnership van het Jaar en Belofte van het Jaar.

In 2019 won van deze vier genomineerden uiteindelijk ‘Linda.Meiden’ de Mercur voor de ‘Cover van het Jaar

Lunch en livestream

Anders dan in voorgaande jaren zullen de Mercur-beelden in december tijdens een lunch worden uitgereikt in aanwezigheid van alle genomineerden: “Uiteraard is er een livestream van de prijsuitreiking zodat iedereen de bekendmaking van de winnaars kan meemaken of later kan terugkijken. Het juryverslag komt online beschikbaar.”

Tijdschriften

Plaats een reactie