Prijs voor aanstormend magazine media-talent

Dit jaar zal de Award voor de beLOFte 2021 (voorheen de Mercur BeLOFte van het Jaar) voor de zevende keer worden uitgereikt. Dat gebeurt nu onder directe auspiciën van het Lucas-Ooms Fonds (LOF), dat hiervoor alleen als promotor van deze prijs voor aanstormend magazine mediatalent optrad. Inschrijven kan nog!

De beLOFte van het Jaar is dè prijs voor aanstormend talent in het magazine mediavak, stelt het Lucas-Ooms Fonds: “Talenten die voor de beLOFte ‘21 in aanmerking komen zijn jonge, (super)talentvolle mensen die een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de magazine mediabranche. Zij onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van hun persoonlijke professionele vaardigheden en/of hun originele, creatieve en innovatieve ideeën. En het leuke is: het kunnen schrijvers, uitgevers, fotografen, vormgevers, bloggers, vloggers, marketeers of (database)techneuten zijn. Ze kunnen bij een uitgeverij werken of juist freelancer zijn.”

Acht specialisten buigen zich binnenkort over de kandidaten voor beLOFte ’21, dé prijs voor jonge supertalenten in de magazine-mediabranche. De jury is zorgvuldig samengesteld uit creatieve (magazine)mediamakers, twee mediaspecialisten en twee vanuit de initiator van de prijs, het Lucas-Ooms Fonds.

LOF: “Jaarlijks een aantrekkelijk event”

De winnaar wordt op 16 november bekendgemaakt. Die ontvangt “een heel gave, want unieke award, 2500 euro voor persoonlijke ontwikkeling. De winnaar wordt met de winst onderdeel van een steeds groter wordende groep professionals voor wie het LOF jaarlijks een aantrekkelijk event gaat organiseren (mensen zien elkaar veel te weinig in het vak!).” Voor twee runners-ups is er bovendien een finalistencertificaat en wordt er door LOF 1000 euro per finalist beschikbaar gesteld.

Aanmelding voor de beLOFte ’21 sluit op 16 september.

Tijdschriften

Plaats een reactie