PPL-Kaart van de dag

De kaartenactie van Print Pakt Live Eindhoven is wederom een succes. De bezoekers van Dutch Design Week maakten gretig gebruik van het aanbod om gratis een kaart te versturen, geproduceerd door de grafische bedrijfstak.

Traditionele dagafsluiting van het Print Pakt Live-team in Eindhoven: het inventariseren van de kaarten die de bezoekers gratis versturen in de inspiratieruimte. Grafische bedrijven ontwierpen en produceerden speciaal voor Print Pakt Live ansichtkaarten die de bezoekers mogen meenemen. Dankzij de samenwerking met PostNL is er ook de mogelijkheid om gratis een kaartje te versturen.
Op de eerste dag werden er 174 kaarten verstuurd naar 13 landen. De bezoekers van Dutch Design Week komen van heinde en verre en daarom hebben de kaarten bestemmingen over de hele wereld. De verste bestemming van zaterdag: Nieuw Zeeland. De populairste kaart van de dag was de ansichtkaart van Groels (foto).

De kaart van Groels is de populairste van zaterdag 21 oktober.

Textmessage-kaart

De kaarten zijn creatieve grafische hoogstandjes en daarom lichten we elke dag een kaart toe. Vandaag viel de keuze op de kaart van Koopmans’ Drukkerij. Het grafische bedrijf in Zwaag ontwierp 4 ansichtkaarten met daarbij een streepjesfolie. Door de folie over de afbeeldingen te bewegen komen er verschillende populaire internet-afkortingen te voorschijn (zie video). Het ontwerp staat garant voor puzzelplezier en het publiek is er dol op.

 

 

Kaart van de dag: Koopmans’ Drukkerij
Wenskaarten

Plaats een reactie