Paulina de Nijs overleden

Afgelopen donderdag overleed Paulina de Nijs, oprichtster en drijvende kracht achter Stichting Print.

Onder leiding van Paulina organiseerde Stichting Print evenementen met een hoofdrol voor de relatie tussen papier en ontwerp. Ze was daarmee een ambassadrice voor het grafische product en grafisch ontwerp.

Stichting Print werkte meerdere malen mee aan activiteiten van Print Pakt, met onder meer presentaties. Tijdens Print Pakt Live Eindhoven, vorig jaar vertelde ze over haar kalenderboek 365+1 days. Aan dit boek werkten 366 ontwerpers en 13 grafische bedrijven mee.

Paulina was al langere tijd ziek, maar ze bleef tot het laatst activiteiten organiseren voor Stichting Print. We wensen partner, familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

 

Reacties

  1. Henk Gianotten

    De mededeling over het overlijden van Paulina de Nijs is een zeer triest bericht. Paulina was bevlogen, uiterst gemotiveerd en een invloedrijke ambassadeur van het gedrukte product. Ze zocht voortdurend naar inventieve toepassingen en bracht nieuwe producten met veel plezier over het voetlicht. Ik hoop dat de Stichting Print de belangrijkste plannen van Paulina alsnog kan uitvoeren. Ik wens haar dierbaren veel sterkte bij het verwerken van deze verdrietige dood.

Plaats een reactie