Papieren speelgoedboek volledig interactief

Het bijna 200 pagina’s dikke papieren Grote Speelgoedboek van bol.com zit dit jaar vol digitale innovaties. Via een speciale speelgoedboek-app kunnen kinderen de bijna 900 producten uit het boek tot leven brengen. Ook kunnen ze luisteren naar ‘8D luisterverhalen’.

Vorig jaar gaf bol.com voor het eerst een papieren speelgoedboek uit in de aanloop naar Sinterklaas. De 2020-editie bevat veel vernieuwingen, aldus de webwinkel: “Het is veel meer dan een catalogus geworden, maar een echt doeboek voor kids vol met spelletjes en technologische snufjes. Via een speciale speelgoedboekapp kunnen kinderen het boek tot leven laten komen.”

De bijna 200 pagina’s dikke papieren catalogus

Na een video-introductie door de enige echte Sinterklaas, kunnen kinderen met de app aan de slag en de plaatjes in het boek scannen: “Na iedere scan verschijnen er beelden en filmpjes over het artikel. Er staan zo’n 890 producten in het speelgoedboek, waarover meer dan 15.000 foto’s, video’s, weetjes en quizvragen te vinden zijn. Alles bij elkaar levert het boek meer dan 100 uur fun en doe-plezier op voor kinderen.” De catalogus bevat ook een verlanglijstposter en een stickervel.

Het Grote Speelgoedboek van bol.com wordt sinds begin oktober gericht bezorgd bij gezinnen in heel Nederland en later ook in België. Mensen die het boek niet ontvangen hebben of een tweede boek wensen, kunnen vanaf 15 oktober terecht bij alle winkels van Albert Heijn in Nederland en Delhaize in Vlaanderen.

Catalogi

Plaats een reactie