Op de mat en in de app: Het Grote Speelgoedboek

Begin deze maand viel bij gezinnen in heel Nederland en België ‘Het Grote Speelgoedboek’ van bol.com weer op de mat. “Het verlanglijstjes-seizoen voor Sinterklaas is daarmee weer officieel geopend”, stelt de online retailer.

Dankzij ‘Het Grote Speelgoedboek’ en de bijbehorende app van bol.com krijgen hulp-Sinterklazen heel makkelijk inzicht in de wensenlijst van kinderen. Voor kinderen levert het inspiratie en urenlang speelplezier op.

Sinds de introductie van Het Grote Speelgoedboek is het boek steeds verder uitgebreid, stelt bol.com. “De Grote Speelgoed App, en het speelgoed dat daarin zit, is dit jaar nog rijker door de verdere uitbreiding van de AR functionaliteit in de app. Hiermee kan een groot deel van het speelgoed uit Het Grote Speelgoedboek tot leven worden gebracht. Dit is voor de kinderen leuk om te doen en voor de ouders heel handig. Je kunt goed zien hoe groot iets is, en of het wel goed past in de slaap- of woonkamer.”

Op de mat en in de app

Ook kun je details over het speelgoed, 3D beelden en filmpjes bekijken. Kinderen die bijvoorbeeld groot fan van Harry Potter zijn, kunnen op deze manier twee doosjes LEGO tot in detail met elkaar vergelijken. Zo zien ze welke hij of zij het allerliefste op zijn verlanglijstje zet.

Het Grote Speelgoedboek is 220 pagina’s dik

Inspiratie en gemak

“Doel van het boek is niet alleen om kinderen te inspireren en blij te maken. Maar ook om ouders zoveel mogelijk gemak te bieden. Via de Grote Speelgoedboek app kunnen ouders inzicht krijgen in het speelgoed waar het kind het meest naar kijkt en in de digitale verlanglijstjes (met maximaal 10 producten). Natuurlijk alleen met instemming van ouders die hiervoor hun account moeten koppelen. Zo kunnen ze de Sinterklaas-cadeaus kopen waar het kind écht enthousiast over is en eventuele miskopen voorkomen.”

In 2021 hebben 3 miljoen kinderen met Het Grote Speelgoedboek en de bijbehorende app gespeeld.

Catalogi Folders

Plaats een reactie