Op de kaart ansichtkaarten vliegen weg

Ansichtkaarten met grafische hoogstandjes die uitnodigen om mee te nemen. Of te versturen aan een geliefde, een relatie of een ver familielid.

Aan Op de Kaart tijdens Print Pakt Live doen 15 bedrijven mee. Zij ontwierpen, speciaal voor deze gelegenheid opmerkelijk drukwerk. Speciale inkten, folies, pregen & stempels, spotkleuren, lak bijzonder papier; veel is uit de kast gehaald.

En de kaarten kunnen – dankzij de hulp van PostNL –  tijdens de Dutch Design Week gratis in de brievenbus om de ontvanger blij te maken.

Drukkerij Douma, DokkumMeer is minder van drukkerij Douma. Zigzaggen papier in harmonicavouw verbeeldt het thema van DDW Strech. Buiten de comfortzone met PMS-en en light lane laser colorit 902. Kijk op www.drukkerijdouma.nl.

Drukkerij De Bink, LeidenDe Bink trakteert op een heerlijk vette donut, compleet met klassiek strooisel. Kennelijk zo lekker dat er al een stevige hap uit is. Kijk op: www.debink.nl.

Dutch Rose Media, Eindhoven

De scanbare augmented reality kaart van Dutch Rose Media toont de digitale 3D wereld en als hij met de speciale app gescand wordt. Kijk ook op: www.dutchrosemedia.com.

 

Grafische groep Matthys, Turnhout

Geprint en voorzien van met ‘inline coldfoil’ in drie varianten. Kijk op www.inlinecoldfoil.com.

 

Ecodrukkers, Nieuwkoop

Ervaar dat schoon ook mooi kan zijn. Mijn naam is Eva en ik ben 4 jaar oud. Hoe ziet mijn wereld eruit als ik net zo oud ben als jij? Schoon op karton met een laserstans. Kijk op www.ecodrukwerk.nl.

 

Groels, TilburgGo play and inspire met sandwich-cards. Printen met verschillende kleuren tussenlagen. Zichtbaar gemaakt met een laserstans. Kijk op www.groels.nl.

 

Jubels, Amsterdam
Jubels legt de lat hoog en wil indruk maken op jou. Full colour print van de XeroxiGen5 digitale pers plus PMS groen en blindpreeg. Kijk op: www.jubels.nl.

 

KVGO, Schiphol-RijkJoost Swarte tekent het letterbeeld van Print Pakt Live op de Dutch Design Week. Kijk op www.kvgo.nl.

 

Lenoirschuring, AmsterdamLenoirschuring dicht over papier met een bundeltje 15 x over papier met vijftien mooie vellen. Kijk op: www.lenoirschuring.nl.

 

Miss Letterpress, Wormerveer Miss Letterpress drukt ambachtelijk in twee kleuren op een oude boekdrukpers. Net zoals vroeger, maar nu met extra kracht zodat het beeld diep in het katoenvezelpapier gedrukt staat. In twee varianten. Kijk op www.letterpress.nl.

 

Opmeer, Den Haag‘Zien en gezien worden’ selfie. Onverwachte instructies. Schrijf een persoonlijke noot Drie kaarten in 1 kunnen leiden tot een gouden contactmoment. Kijk op www.opmeerbv.nl.

 

Reproprint XL, RotterdamNeem 600 grams Gmund Cotton, Max white. Bedruk deze mooie, dikke kartonsoort op een Heidelberg degel in een combinatie van letterpress, goudfolie en een blinddruk. Kijk op www.reproprintxl.nl.

 

Van As, Oud-Bijerland Je kunt hem versturen, afpellen en overal met static paper opplakken. Yes you can!. Hello. Hapiness looks gorgeous on you. Kijk op www.vanas.nl.

 

Wihabo, GeffenWow, wat is er toch onvoorstelbaar veel mogelijk met drukwerk. De set kaarten zijn een voorproefje van een vette box, boordevol in het oog springende ontwerpen van Isontwerp en bijzonder drukwerk. Kijk op: www.wihabo.nl.

 

Zwaan printmedia, Wormerveer
Een kaart gebruikt met zwart en wit op spiegelkarton. Leuk om te zien dat wit nu eens voor kleur zorgt. Kijk op www.zwaan.nl.

Plaats een reactie