Ontdek perspectieven op het Print Pakt Live Kennisplein

Print Pakt houdt tijdens de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign van 14 tot 17 maart in de Evenementenhal te Gorinchem dagelijks workshops op het Print Pakt Live Kennisplein.

Verder zijn er videoclips te zien en zijn er surprise-acts. Mr Print Pakt: “We promoten print & sign.”

Met informatieve workshops onderbouwt Print Pakt Live hoe drukwerk en digitaal elkaar versterken. Waar liggen de kansen in de hedendaagse communicatiewereld? Met een stand van liefst 80 vierkante meter, centraal op de beursvloer, krijgt Print Pakt Live het karakter van een ontmoetingsplek en kennisplein. Print Pakt is een initiatief van het KVGO.

Workshops
Aan de Print Pakt Live tafel vinden dagelijks workshops plaats. Specialisten gaan vergezichten over de combinatie print en digitaal niet uit de weg. Om – al dan niet uitgedaagd door de moderator – wat dichter bij huis te blijven.

De workshops starten dagelijks om 14.00, 15.00 en 16.00 uur.

De line-up is onder voorbehoud en bestaat onder andere uit:

  • Jos Steutelings, VIGC
  • Peter Villevoye, GLU,
  • Pieter Kers,& Erik Timmermans, Papier & Karton
  • Toob Alers, vkgo
  • Eddy Hagen, analist
  • Albert Noppen & Richard Leloux, OCI

De premediaprof17_02_ppl_peter_villevoye
Peter Villevoye, erkend Adobe-specialist, treedt tijdens Print Pakt Live een aantal malen op en krijgt een eigen hoek op het Kennisplein. Daar zal hij met het beeldscherm voor zich uiteenlopende dringende en praktische vragen op het gebied van premedia-software beantwoorden. Zijn optreden wordt mogelijk gemaakt door het GLU te Utrecht.

Uitreiking CMBO Innovatie Award
CMBO, kennisvereniging op het gebied van trends en technologische ontwikkelingen binnen de communicatiemedia, loopt samen met een kritische jury de Innovatieroute. Er kan er meer één de slimste zijn en die pakt de CMBO Innovatie Award. Wie pakt die prijs? Donderdag, eind van de middag vindt de prijsuitreiking plaats op het Kennisplein.

Videoclips
Op het Print Pakt Live Kennisplein vindt een doorlopende voorstelling plaats van interessante videoclips. Innovatie en de combinatie print en digitaal zijn de leidende thema’s.

Dagkrant
Tijdens de beurs verspreidt Print Pakt een dagkrant met nieuws en het workshop-programma. Ook zullen er compacte interviews worden gefilmd, semi-live te bekijken op het KVGO YouTube-kanaal.

Vertier
Vernieuwen moet en zonder Print Pakt Live workshops kom je als bedrijf niet verder. Maar lachen mag zeker op het Print Pakt Live Kennisplein. En wat is een betere plek om met collega’s of concurrenten de laatste nieuwtjes uit te wisselen? Moe van alle gesprekken? Dompel je onder in de muziek, of laat je betoveren. Kom naar de beurs!

Plaats een reactie