Oceaanplaatjes en bewaaralbum bij AH

Deze week gaat een nieuwe spaaractie bij supermarkt Albert Heijn van start. Kinderen kunnen sparen voor meer dan honderd leerzame Oceaanplaatjes en -tattoos. Deze kunnen ze vervolgens plakken in een educatief bewaaralbum.

In het verzamelalbum neemt Freek Vonk kinderen mee op expeditie door de wondere wereld van de oceaan. Het bewaaralbum staat vol informatie over de oceaan en de planten en dieren die erin leven. Kinderen leren over hun kenmerken, de natuurlijke leefomgeving en wat je zelf kunt doen om een steentje bij te dragen aan een schonere wereld. De stickers en het bewaaralbum zijn gemaakt van FSC gecertificeerd papier, aldus AH.

Meer dan honderd leerzame Oceaanplaatjes en -tattoos

“Het bewaaralbum wordt verder tot leven gebracht door de gratis Expeditie Oceaan Podcast, opgenomen in 8D; waarbij het geluid van alle kanten lijkt te komen. De afleveringen zijn ingesproken door Freek Vonk. Speciaal voor de campagne heeft Albert Heijn ook een lespakket ontwikkeld waarmee scholen kunnen inhaken op het thema oceaan waarbij kinderen leren over de dynamiek van de zee.”

Verzamelalbum, gedrukt op FSC-papier

De Oceaanplaatjes en -tattoos zijn te sparen van 5 september tot en met 30 september. Voor elke 10 euro aan boodschappen en bij gezond(ere) actieproducten ontvangen AH-klanten een pakje Oceaanplaatjes. Het bewaaralbum kost 0,99 euro en is verkrijgbaar in iedere AH-winkel. De eerste 100.000 bewaaralbums worden gratis weggegeven. De AH Expeditie Oceaan podcast is te beluisteren via alle podcast kanalen.

Samenwerking met Freek Vonk en Naturalis

Plaats een reactie