Noteren! Print Pakt Live op 20 mei in Scherpenzeel

De contouren van de eerste editie van Print Pakt Live op 20 mei te Scherpenzeel tekenen zich af. Om nu al vast te noteren in de papieren of digitale agenda.

Mr. Print Pakt en dagvoorzitter Ed Boogaard introduceren sprekers (v/m) die hun sporen op het gebied van papieren en digitale communicatie ruim verdienden. Zij lichten succesvolle campagnes toe, compleet met voetangels en klemmen.

Uiteraard is er tijd voor verstrooiing, waarin de zaal getest wordt op parate kennis. Wie zich goed wil voorbereiden, houdt de Print Pakt-site de komende weken in de gaten.

De locatie is bijzonder. The Awarehouse van gastheer Interfaceflor heeft een leven achter de rug als fabriekshal en biedt nu onder andere onderdak aan bijzondere evenementen.

Voordat Print Pakt Live van start gaat houdt het KVGO de Ledenraad. Daarbij bestaat de mogelijkheid om de productiehal van Interface te bezoeken en meer te weten te komen over dit mondiale bedrijf dat met Mission Zero duurzaamheid serieus neemt.

De komende weken maken we meer details bekend. Over het programma bijvoorbeeld en uiteraard de namen van de sprekers. Volg het nieuws over Print Pakt Live op de website, Twitter, Facebook en andere social media. Mr. Print pakt meldt zich snel opnieuw!

Plaats een reactie