Nog luttele uren voor Print Pakt Live Gorinchem start

De bouw van Het Print Pakt Live Kennisplein is klaar.

Op de Grafische Vakbeurs en de Vakbeurs Sign in Gorinchem gaat alweer de vierde editie van Print Pakt Live van start.

Volgens beursmanager Debbie de Bruijn gaat het bij de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign vooral om informatie en gezelligheid.

Dat zegt De Bruijn in een interview met de Print Pakt Dagkrant. “De branche komt hier bij elkaar, maar de bezoekers willen ook naar huis gaan met goede informatie. Daarvoor zorgen onder meer de workshops en presentaties op het Print Pakt Live Kennisplein.”

Om de bezoekers te begeleiden in de wirwar van alle stands is er ook een “Must See Route” – een overzicht van belangrijke innovaties op de beurs. Ook nieuw is de beursapp, met handige informatie voor het beursbezoek en suggesties op basis van persoonlijke voorkeuren.

Debbie: “Het plannen van het beursbezoek wordt daardoor wel heel eenvoudig. Ik hoop dat de bezoekers veel opsteken van de beurs, maar ik vind het minstens zo belangrijk dat ze een gezellige dag hebben en goed kunnen netwerken met collega’s.”

Er zijn nog drie dagen om het Kennisplein te bezoeken. Een keur aan sprekers, grafische films, de premediaprof, tombola, publieksverkiezing van de innovatiefste stand en tal van andere activiteiten zorgen voor inspiratie en informatie.

Nieuwsgierig? Download hier de eerste editie van de Print Pakt Dagkrant.

Tijdschriften

Plaats een reactie