Nieuw ‘professioneel’ Maak je eigen boek!-pakket

Dankzij een subsidie van de Stichting Grafivisie is bij de Grafische Cultuurstichting een nieuw ‘professioneel’ Maak je eigen boek!-pakket verschenen.

Het nieuwe Maak je eigen boek!-pakket is bedoeld voor iedereen boven de 12 jaar die zelf wel eens een echt gebonden boek wil maken, vanaf het schrijven of samenstellen en ontwerpen van het boek tot en met het printen en binden.

15_05_Maak je eigen boek!_kleinHet zogenoemde ‘thuispakket’ is gebaseerd op het lespakket voor het voortgezet onderwijs dat al jaren met veel succes wordt gebruikt. Elk thuispakket omvat alle materialen en gereedschappen (papier, bandmateriaal, garen, lijm, gaas, vouwbeen, lijmkwast etc.) en een duidelijke instructie om vijf gebonden boekjes te maken met een inhoud van 32 pagina’s A5.

Behalve lespakketten voor de basisschool en het VMBO en ander voortgezet onderwijs verkoopt de Cultuurstichting op dit moment ook een thuispakket voor kinderen tot en met 12 jaar. Omdat het vooral ouderen zijn die dit laatstgenoemde pakket voor zichzelf kopen, voorziet het nieuwe ‘professionele’ thuispakket al bij voorbaat in een behoefte.

Reacties

  1. John Faas

    Mooi initiatief!

Plaats een reactie