Mr Print Pakt sloeg toe in Antwerpen

Donderdag 9 november vertelde Mr Print Pakt over de succesvolle deelname van Print Pakt Live aan Dutch Design Week tijdens het jaarlijkse After Adobe Max-event van VIGC.

Zo’n 120 grafici en creatieven kwamen naar de locatie Bluepoint in Antwerpen. Tijdens het evenement, dat voor de tweede keer werd georganiseerd, keken sprekers en publiek terug op het jaarlijkse spektakel Adobe Max. Dit evenement van de software-gigant achter onder meer Photoshop werd dit maal georganiseerd in Las Vegas en trok een recordaantal bezoekers van 12.000.

Geheel in de stijl van het grote evenement in de VS kwamen er in Antwerpen niet alleen Adobe-specialisten aan het woord, maar ook vormgevers en illustratoren. Zowel de tools als inspiratie waren het onderwerp.

Mr Print Pakt (Alex Kunst) was uitgenodigd door het VIGC om te vertellen over de avonturen van Print Pakt tijdens Dutch Design Week.

Zowel het Eindhovense evenement in het algemeen als Print Pakt Live in het bijzonder sluiten wonderwel aan bij de gedachte van After Adobe Max. Creatieve ideeën en de technische mogelijkheden om die tot stand te brengen staan immers centraal.

Met een korte virtuele rondleiding door Print Pakt Live maakte Mr Print Pakt duidelijk dat het belangrijk is dat creatieven op de hoogte zijn van de mogelijkheden die de grafische industrie hen biedt.

Plaats een reactie