Mr. Print Pakt op de beursvloer

Bezoekers van de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign in Gorinchem kunnen elke dag kijken en luisteren naar Mr. Print Pakt op stand 127.

DSC_4126Met vier verschillende – ultrakorte – presentaties geeft Alex Kunst, alias Mr. Print Pakt, zijn visie op de rol van drukwerk in de communicatiemix.

De campagne van Print Pakt komt daarbij eveneens aan de orde. Alex Kunst: β€˜De ontwikkelingen in de communicatie-industrie gaan razendsnel, maar drukwerk biedt nog steeds onmiskenbaar toegevoegde waarde.

Uit onderzoek blijkt dat communicatie via meerdere kanalen tot betere resultaten leidt, zeker als daar drukwerk aan wordt toegevoegd. De grafische bedrijfstak vervult daarom een sleutelrol in de communicatiemix. Het initiatief Print Pakt zet drukwerk opnieuw op de kaart.’

Tijdens de sessies komen diverse onderwerpen aan de orde, onder meer hoe internet als vliegwiel kan dienen voor drukwerk, de heruitvinding van het tijdschrift en moderne vragen waarop alleen de grafische industrie een antwoord kan bieden.

Om te laten zien welke tools Print Pakt biedt voor de grafische bedrijfven, worden er op de beursvloer op verschillende stands afdrukken gemaakt van uitingen van Print Pakt.

De sessies van Mr. Print Pakt worden dagelijks gehouden om 14.00 uur, 15.00 uur, 16.00 uur en 19.00 uur. Bezoekers van de sessies van Mr. Print Pakt maken kans op een Cube Kalender van Philip Stroomberg, een echte design-klassieker.

Klik hier voor het programma van mr. print Pakt

Plaats een reactie