Mr Print Pakt in actie op Graficus Vakdag

Alex Kunst, alias Mr. Print Pakt spreekt op 3 februari om 11.00 uur in zaal 10 tijdens de Graficus Vakdag in Nieuwegein over de kracht van drukwerk en print en wat Print Pakt voor de grafische bedrijven en hun klanten kan betekenen.

Print Pakt – een initiatief van het KVGO – publiceert onderzoeksmateriaal waarmee de waarde van drukwerk en print op wetenschappelijke basis wordt onderbouwd. Het Print Pakt-team organiseert bijeenkomsten en verzamelt en publiceert inspirerende voorbeelden. Dankzij de razendsnelle ontwikkelingen in de media- en communicatie-industrie kunnen bedrijven en consumenten via veelheid aan kanalen hun boodschap voor het voetlicht brengen.

Drukwerk en print zijn onmisbare schakels in het proces om die boodschap succesvol te laten zijn. Print Pakt verbindt grafici door met een eenduidige boodschap aandacht te vragen voor de toegevoegde waarde van het grafische product.

Op de stand van het KVGO vertellen de teamleden over de tools van Print Pakt en de activiteiten. Alex Kunst, alias Mr. Print Pakt spreekt om 11.00 uur in zaal 8 over de kracht van drukwerk en print en wat Print Pakt voor de grafische bedrijven en hun klanten kan betekenen. Print is communicatie met tastbaar resultaat.

Plaats een reactie