Mr. Print Pakt in actie bij DeaBrummelkamp

Vormgevers, drukwerkinkopers en andere belangstellenden brachten vorige week een bezoek aan Drukkerij DeaBrummelkamp in Hoofddorp om te luisteren naar Mr. Print Pakt. En om pizza te eten.

Er waren genoeg redenen om het open huis van DeaBrummelkamp te bezoeken. Het door de drukkerij gekozen thema voor de kennisbijeenkomst ‘Print, Papier en Pizza’ bleek op velen een onweerstaanbare aantrekkingskracht te hebben, zoals te zien is in de video hieronder.

In de inspiratiekamer van de drukkerij was voor de vormgevers genoeg moois te vinden. Papierspecialist Marchelma van Breugel van SNPR vertelde over beleving en papier en liet de bezoekers het gevoel van verschillende papiersoorten ervaren met een ludieke quiz.
Alex Kunst, alias Mr Print Pakt, kreeg het podium om te vertellen over de Print Pakt-campagne en de kracht van drukwerk en print in de communicatiemix. Onder het genot van geheel op maat samengestelde pizza’s was er daarna nog de mogelijkheid tot napraten waarvan gretig gebruik werd gemaakt. De aanwezigen waren het er over eens: drukwerk is een ijzersterk middel in de communicatiemix.

Plaats een reactie