Mis ‘m niet: ‘Sneak Peek op de Toekomst’ over data en business

Print Pakt organiseert op 24 oktober opnieuw een ‘Sneak Peek op de toekomst’ tijdens Dutch Design Week in Eindhoven. De branche gaat een data-gedreven toekomst tegemoet en daarom staan nu ‘data’ en ‘business’ centraal. Laat u inspireren door de presentaties van Frans Feldberg, hoogleraar Data-Driven Business Innovation, en Nico Veenendaal, directeur Business Development bij YourSurprise.

SintLucas, Eindhoven

 

We zijn, net als vorig jaar, te gast bij de creatieve opleiding SintLucas in Eindhoven. De ‘Sneak Peek’ focust nog scherper op big data dan in 2018. De explosieve groei aan gegevens leidt tot nieuwe verdienmodellen.

Krijg een brede blik op data en zoek mee naar een antwoord op de vraag: wat moet ik daarmee? Neem medewerkers, collega’s, klanten of relaties mee en trakteer ze op een inspirerende dag die ze niet snel zullen vergeten. Bezoekers van de Sneak Peek kunnen voor aanvang de studenten-expositie bij SintLucas bezichtigen en krijgen bovendien de hele middag vrij toegang tot alle locaties van Dutch Design Week – waaronder ook het ‘Paper City‘ evenement – voor nog een extra dosis creativiteit.

Meer informatie over het programma, de sprekers en de mogelijkheid om gratis aan te melden staan op de speciale website van Print Pakt.

Plaats een reactie