Miljuschka maakt eigen magazine

Miljuschka Witzenhausen, presentatrice en culinair expert, brengt een eigen magazine uit. De 160 pagina’s dikke glossy verschijnt eenmalig en is alleen via de website van de maakster te bestellen.

Miljuschaka presenteert programma’s over eten voor RTL en 24kitchen, is culinair expert bij RTL Boulevard, is actief op Instagram en maakt ook kookboeken. Nu voegt ze er nog een eigen magazine aan toe: “We pakken echt uit met meerdere thema’s en ook persoonlijke verhalen én unieke fotografie. Maar de basis is en blijft… eten! Ik heb speciaal voor dit magazine 60 recepten uitgewerkt.”

Miljuschka: ‘Ik maak er net zoveel als er besteld worden’

Bewaarmagazine in limited edition

Ze kiest er bewust voor om dit magazine alleen via haar website beschikbaar te stellen: “Waarom? Omdat ik niet meer wil produceren dan er behoefte is. Ik wil geen papier bedrukken als het blijft liggen.”
“Ik maak er net zoveel als er besteld worden. Leek me een verantwoorde keuze. Het gevolg is wel dat ik voor 15 februari alle bestellingen binnen moet hebben, zodat het magazine eind maart op de deurmat kan liggen. Er komt ook geen tweede druk.”

Plaats een reactie