Max Verstappen maakt eigen magazine

Max Verstappen, regerend wereldkampioen Formule 1, brengt een eigen glossy uit. Het 124 pagina’s dikke ‘Heroes’ magazine (een speciale editie van The Red Bulletin) vertelt zijn levensverhaal. “Of in elk geval mijn verhaal tot nu toe, want er ligt nog veel moois in het verschiet.”

Hoofdredacteur Verstappen zegt over de inhoud van het magazine: “Voor mij is het makkelijk om over sport te praten. Maar niet zo makkelijk om over mezelf te praten. Daarom heb ik mensen om mij heen, zoals vrienden, collega’s en familie, gevraagd om dat voor me te doen. Onder hen mijn vader en moeder en onze geweldige vriend Richard Pex, wiens steun, kennis en advies me van het karten naar de F3 en – daarna – naar de F1 hebben geleid.”

“Gelukkig is het niet allemaal werkgerelateerd”, voegt Verstappen nog toe. “De meesten van mijn fans weten dat ik een fervent gamer ben en erg van simracen houd, dus stel ik je graag voor aan Atze Kerkhof van Team Redline.”

Het magazine kost 5 euro. Het ligt in de tijdschriftenwinkels en is ook online te bestellen via de website van Verstappen.

Tijdschriften

Plaats een reactie