Magazine als ‘papieren uithangbord’ van online platform

“Omdat je soms gewoon iets móóis moet willen maken, is er nu een nieuw tijdschrift.” Zo kondigde hoofdredacteur en ‘stijlpastoor’ Arno Kantelberg de verschijning aan van de eerste editie van ModMod Magazine. Het magazine is het “papieren uithangbord” van het online platform ModMod.nl.

ModMod Magazine is een kwartaalblad op kwalitatief hoogwaardig papier. “Dat klinkt bijna ouderwets, maar het klinkt ook ambachtelijk, en dat is precies de pijler waarop ModMod Magazine is gebouwd”, schrijft Kantelberg op het platform.

De eerste editie van ModMod Magazine

Hij legt uit: “Het is de ambitie om het mooiste tijdschrift van Nederland te maken. Daartoe engageerden we de crème de la crème van de Nederlandse tijdschriftjournalistiek: fotografen, stylisten, journalisten, visagisten en een art director met een vertrouwd smaakgevoel.”

En Kantelberg geeft antwoord op de vraag ‘of zo’n papieren medium niet ingaat tegen de almaar digitalere tijdgeest?’ “Ja, en dat is precies de bedoeling. Schrijf eens een brief! Praat eens met iemand in de wachtkamer! Plak niet de hele dag vast aan je telefoon! En draai eens een elpee.”

Lees verder op ModMod.nl.

Tijdschriften

Plaats een reactie