‘Maak en bestel je eigen voetbalplaatje!’

Albert Heijn trapt 2021 af met een nieuwe voetbalplaatjes-spaaractie. Naast de 250 unieke plaatjes van spelers in de Eredivisie, de OranjeLeeuwinnen en het Nederlands Elftal, kan de verzamelaar nu ook een eigen voetbalplaatje ontwerpen en bestellen.

In de AH Voetbal-app maak je gemakkelijk je eigen voetbalplaatje in het shirt van je favoriete club, met je eigen naam en met een rugnummer naar keuze: “Je kunt jouw persoonlijke voetbalplaatjes met behulp van de app echt laten afdrukken en bij je thuis laten bezorgen, zodat je ook je eigen plaatje in je het verzamelalbum kunt plakken.” Voor 2,49 euro krijg je 15 persoonlijke plaatjes thuisgestuurd.

‘Maak je eigen voetbalplaatje’

Tijdens de spaaractie, die tot 7 februari loopt, ontvangen klanten bij iedere 10 euro aan boodschappen 4 voetbalplaatjes. In het verzamelalbum is plek voor 250 voetbalspelers van de Eredivise en de KNVB elftallen. In het album zitten ook posters van de OranjeLeeuwinnen en het Nederlands Elftal.

De spaaractie telt 250 voetbalplaatjes

AH meldt dat het wegens corona niet mogelijk is voor jonge spaarders om bij de winkel voetbalplaatjes te verzamelen of te ruilen: “Er zijn natuurlijk altijd klanten die de voetbalplaatjes niet willen hebben. Deze kunnen ze nu niet aan de jonge spaarders geven. Hiervoor hebben we de ‘spelersbus’ gemaakt. Klanten die hun voetbalplaatjes niet willen hebben, kunnen deze hierin gooien. De plaatjes uit deze spelersbus worden aan het einde van de actie gedoneerd aan bijvoorbeeld een school, de lokale voetbalclub of aan de voedselbank.”

 • Bron:

Reacties

 1. Jeannette Kok

  Ik heb ruim een week geleden voor een kleinzoon “eigen” voetbalplaatjes besteld. Maar de stickers zijn nog steeds niet geleverd! Wanneer kan ik ze verwachten????

 2. Mascha Ter Hoeven

  De actie van de AH is verlopen maar wij hebben de voetbalplaatjes nog niet kunnen laten maken. Nu lukt dit niet meer en hebben er wel voor betaald. We zouden het dan ook heel graag alsnog willen laten maken. Hoe kunnen we dit oplossen?

  Alvast bedankt voor je reactie.

  • mrprintpakt

   Beste Mascha, Print Pakt kan je hier helaas niet mee helpen, maar de AH Klantenservice ongetwijfeld wel: http://www.ah.nl/klantenservice

Plaats een reactie