‘LINDA. staat als een huis’

In 2003 rolde de allereerste LINDA. van de drukpers. Deze week verschijnt een dubbeldikke jubileumuitgave: “Wie had toen verwacht dat we inmiddels nummer 200 zouden hebben gemaakt?”

Waar de tijdschriftenmarkt het nog steeds lastig heeft, stond LINDA. het afgelopen jaar weer als een huis met een index 100 voor de losse verkoop en een abonneebestand dat nagenoeg gelijk is gebleven.

De dubbeldikke jubileumeditie van deze maand “is er eentje om te bewaren”. Het wordt nog eens extra gevierd met onder andere de tijdelijke opening van Hotel de L’INDA., waarin 100 gelukkige lezeressen straks een nachtje mogen komen slapen.

De redactie kijkt terug op een succesvol 2020: “Zeker het hoogzomernummer ‘L193’ scoorde als een dolle – Linda zelf zou vaker in bikini op de cover moeten. Ook het ‘LINDA. is (niet) op vakantieboek’ haalde prachtige cijfers. En laten we LINDA.meiden niet vergeten, dat in 2020 gewoon weer wist te groeien (index 106) en het inmiddels tot volwassen titel heeft geschopt.”

De 200ste editie van LINDA.

Ook voor de komende maanden staan er een aantal heerlijke nummers op stapel, beloven de makers. “Zo zal Linda de cover van het meinummer delen met haar dochter Noa. En krijgt het nummer daarna een royal tintje als we de 50ste verjaardag van Koningin Maxima vieren. Genoeg om naar uit te kijken dus.”

Tijdschriften

Plaats een reactie