Karwei komt met interactief magazine voor klussers

Bouwmarkt Karwei brengt een nieuw, 96 pagina’s dik voorjaarsmagazine uit. Uniek aan de uitgave is de begeleidende audiotour. De QR-codes op iedere bladzijde geven de lezer makkelijk toegang tot actuele prijs- en productinformatie en Pinterest. Zo verbindt het magazine de offlinewereld van de klant met de onlinewereld van Karwei.

Uit klantonderzoek van Karwei bleek dat de klant nog niet bekend genoeg was met het uitgebreide assortiment. “Met het nieuwe magazine maakt Karwei duidelijk dat het dé one-stop shop bouwmarkt is voor klussen en inrichten.” Bovendien spreekt de bouwmarkt een nieuwe doelgroep aan door audio toe te voegen aan de customer journey van de klant. Hiermee speelt Karwei in op de podcasttrend die de afgelopen jaren een grote opmars heeft gemaakt.

Interactief magazine met QR-codes

Audiotour met bekende interieur- en klusexperts

Klanten krijgen in deze editie van het magazine allerlei tips van experts die het magazine digitaal tot leven brengen. Met de unieke audiotour van Karwei wordt de leeservaring van de klant verrijkt. Actrice Anna Drijver is de host van de audiotour en bekend als de stem van Karwei. Zij leidt de lezer en luisteraar door het voorjaarsmagazine heen. Theo-Bert Pot, interieur stylist, geeft vernieuwende tips die de klant helpen items te combineren en trends te ontdekken. Tanja van Hoogdalem is DIY’er en stylist en vertelt alles over de smaakmakende producten van Karwei. De derde expert is Thomas Verhoef, een ervaren klusser die met zijn praktische tips klussen voortaan nog makkelijker maakt.

Omni-channel bouwmarkt

Direct ‘pinnen’ op Pinterest

Karwei is marktleider op Pinterest in het bouwmarktdomein. Daarom heeft Pinterest een belangrijke plek in het voorjaarsmagazine gekregen. Met behulp van de speciale QR-codes voor Pinterest kunnen klanten nu direct hun favoriete item of beeld ‘pinnen’ op hun eigen moodboard.

Het magazine is zowel gedrukt als digitaal verkrijgbaar en zal elk halfjaar verschijnen. De uitgave wordt fysiek verspreid naar miljoenen huishoudens in Nederland via folderpakketten. Het is ook in alle bouwmarkten verkrijgbaar. Via een cross-mediale campagne worden klanten online geactiveerd om het voorjaarsmagazine te bekijken en te beluisteren.

Catalogi Folders

Plaats een reactie