Kanshebbers ‘NL Packaging Awards 2020’ bekendgemaakt

De genomineerden voor de ‘NL Packaging Awards 2020’ – de nationale vakprijzen voor de gehele verpakkingsbranche – zijn bekend. De kanshebbers moeten ditmaal langer in spanning zitten: de feestelijk uitreiking is verschoven naar donderdag 11 februari 2021.

Tijdens deze vijfde editie van de competitie worden in 13 categorieën de beste verpakkingen beloond met een prestigieuze award. Op de website van het evenement worden de genomineerden nu alvast voorgesteld, waaronder de zuivelverpakkingen van Jumbo (categorie Private Label), de blikjes van Heineken (Drankverpakking Alcoholisch) en de verpakkingen voor opblaasfiguren van Hema (Non-Food).

Hema-verpakkingen maken kans op een Award

De organisatie legt uit dat de deelnemers nog wat langer in spanning moeten zitten: “Steeds weer moesten we de uitreiking van de NL Packaging Awards verschuiven door de maatregelen die van kracht zijn. De award uitreiking moet een feest zijn. Een avond waarop iedereen elkaar ontmoet en waar de spanning wordt opgebouwd. Een alternatieve uitreiking is mogelijk, bijvoorbeeld online of in hele kleine kring, maar daar kiezen we niet voor. De uitreiking moet recht doen aan de awards en aan het karakter van de avond. Omdat er voorlopig nog onzekerheid bestaat, hebben we besloten de feestelijke bekendmaking van de winnaars te verschuiven naar donderdag 11 februari 2021.”

Jumbo genomineerd in de categorie Private Label

Verpakkingen

Plaats een reactie