Kaartje versturen gratis voor bezoekers Print Pakt Live

PostNL levert tijdens Print Pakt Live op de Dutch Design Week (21 – 30 oktober, Eindhoven) een minipostkantoor. Bezoekers kunnen daardoor de ansichtkaarten van de actie ‘Op de kaart’ ter plaatse adresseren, afstempelen en – gratis – op de oranje bus doen.

De impact van de kaarten-actie krijgt daarmee een forse boost.

Grafische bedrijven en ontwerpers zijn nu al volop bezig met de Op de kaart-actie. Bezoekers kunnen straks dus weer uit een gevarieerd aanbod kiezen. Nieuw is dat ze de kaarten niet alleen gratis mee kunnen nemen, maar dankzij de ondersteuning door PostNL deze tijdens de Dutch Design Week bovendien gratis kunnen versturen. In het minipostkantoor staat de brievenbus waar bezoekers de kaarten in kunnen deponeren.

Inspireren
De kaarten zijn bedoeld om het DDW-publiek te inspireren met bijzondere druktechnieken, opvallende veredeling of door bijzondere papiersoorten te gebruiken. De kaarten zijn niet alleen het ‘visitekaartje’ van de maker, maar ook van de grafimediabranche: “We laten de bijzondere mogelijkheden en onderscheidende eigenschappen van drukwerk in een multimediale wereld zien.”

 

  • Meer informatie:
Wenskaarten

Plaats een reactie