Jubileumeditie Intertoys Speelboek

Begin deze maand verscheen, mooi op tijd voor Sinterklaas en kerst, de 35-ste editie van het Speelboek van Intertoys. “Tijd om jouw verlanglijstje aan te vullen met de leukste speelfiguren en de tofste spellen”.

Al sinds jaar en dag komt elk jaar het Intertoys Speelboek uit – en de editie van 2022 is liefst 200 pagina’s dik. De catalogus wordt dit jaar niet huis-aan-huis verspreid, maar is helemaal gratis op te halen in de winkels.

Sinds het eerste exemplaar in 1987 verscheen, is het speelgoedboek door de jaren heen flink veranderd, stelt de speelgoed-gigant. “Dus wat is er nou leuker dan een greep uit die klassieke Intertoys speelgoedboeken eens tevoorschijn te toveren? Uit 35 jaar aan Intertoys speelgoedboeken is er zoveel mooi speelgoed om bij stil te staan. Van de Furby en de Bratz modepoppen tot aan de Super Nintendo en nog zoveel meer.”

Terugblik op Facebook

Op Facebook telde Intertoys daarom af naar de verschijning van het Speelboek 2022 met een terugblik op vroegere uitgaven van de catalogus. “Per speelgoedboek hebben wij een selectie samengesteld van memorabel speelgoed. Bekijk alle boeken en laat de nostalgie zijn werk doen!”

De 2022-edite bevat ook een spannende win-actie: “Misschien ben jij wel een van de geluksvogels die zijn of haar complete lijstje aan speelgoed wint. Dat zou het feestje toch helemaal compleet maken?”

Catalogi Folders

Plaats een reactie