Inspirerend Grafisch Kabinet in Arnhem van start

Geïnspireerd op de kunst- en rariteitenkabinetten uit de 16e en 17e eeuw nam een aantal spelers in de grafische bedrijfstak  een opmerkelijk initiatief.

In hart van grafisch Arnhem presenteren Canon, Papyrus, Antalis, Kurz, Winter & Company, Hexspoor binderij, Kilsdonk packaging, Rikken Print, Reynhard Ontwerp en Communicatie en One of Us, marketing & communicatie zich gezamenlijk aan iedereen die zich wil laten verrassen door de mogelijkheden die het tastbare grafische werk te bieden heeft.

“Met een stevige basis in ambachtelijke bewerkingstechnieken zijn in de prachtig ingerichte inspiratieruimte de nieuwste materialen en producten te zien.”

“Een ruimte die de zintuigen prikkelt en ideeën doet opborrelen. Een ruimte waar regelmatig workshops en presentaties zullen worden gegeven. Een ruimte voor ontmoeting en inspiratie.”

16_06_kabinetOp donderdag 16 juni wordt het Kabinet officieel geopend. Daarna is dit toegankelijk voor eenieder die bezig is met het creëren van grafische producten. Het staat het vrij om rond te kijken en de producten te voelen en ervaren.

Grafisch Kabinet is te vinden aan Oude Kraan 72, 6811 LL te Arnhem en vanaf 16 juni dagelijks geopend van 10 tot 14 uur of op afspraak.

Meer weten kijk op  Grafisch Kabinet of ga naar www.facebook.com/GrafischKabinet.

Plaats een reactie