Grafische bedrijfstak verkent toekomst op DDW 2018

Dutch Design Week 2018 verwelkomt vandaag zo’n honderd grafische ondernemers. Zij bezochten ’s morgens eerst SintLucas, waar het KVGO een inspirerende sessie organiseerde die een ‘sneak preview’ op de toekomst bood. Na een tussenstop bij Print Pakt Live konden de ondernemers in Eindhoven de grenzen van hun vakgebied opzoeken.

Volle bak bij de KVGO-sessie in SIntLucas

 

Tijdens de ochtendsessie stonden Gerwin Verdonk (Simian), docent Ronald den Bekker van SintLucas en Perry van Beek (Social.One) op het programma. Verdonk is hoofd van het online-team van Simian en vertelde over de data-gedreven toekomststrategie van deze online-drukkerij. Den Bekker is docent digital publishing en hij ging met mr Print Pakt (Alex Kunst) in gesprek over studenten, leren en de praktijk. Van Beek zet al zijn kaarten op het zakelijk gebruik van LinkedIn onder het motto: ”Je hebt verkoopleads nodig.”

Nadat KVGO-voorzitter Cees Verweij de bijeenkomst afsloot was het voor de ondernemers tijd om, met de Print Pakt Paper Trail in de hand, de op loopafstand gelegen DDW-locatie Strijp-S te verkennen en Print Pakt Live te bezoeken.

Plaats een reactie