Gorinchem wordt ‘Stad van visuele communicatie’

Over iets meer dan een maand vindt in de Evenementenhal in Gorinchem weer de vakbeurs ‘Sign & Print Expo’ plaats. Drie dagen lang vormt zich op de beursvloer ‘de stad van visuele communicatie’.

Sign & Print Expo vindt plaats op 14, 15 & 16 maart 2023 in Evenementenhal Gorinchem. “Een all-in event waar sign en print specialisten hun hart kunnen ophalen”, belooft de organisatie. “Je ziet de nieuwste technologieën en innovaties en hebt de mogelijkheid op diverse manieren je kennis te delen, verbreden en verrijken.”

Beursorganisator Easyfairs kiest deze editie voor het thema ‘De stad van visuele communicatie’. Die stad biedt niet alleen ruimte aan standhouders, maar telt ook verschillende ‘bezienswaardigheden’, zoals:

Het Circulaire Stadspark

“Samen zorgen we ervoor dat de ecologische voetafdruk van de grafimedia industrie verkleinen. Ontdek in het Circulair Stadspark welke stappen jij kan ondernemen.”

De Wrap Garage

“In de Wrap Garage van FESPA Nederland worden demo’s vanuit experts gegeven en zal tevens de finale van de World Wrap Masters Nederland worden gehouden.”

Het Theater

“Actuele problematieken bespreekbaar maken. Hoe spelen we optimaal in op o.a. de digitalisering, personeelstekort, stijgende energieprijzen en de grondstoffencrisis?”

De Drukkerij

“Ontmoet de grafische specialisten die niet alleen de wereld van visuele communicatie hebben gecreëerd, maar ook in de toekomst het verschil kunnen maken voor jouw bedrijf of merk.”

Benelux Online Print Event (BOPE)

De Belgische kennisorganisatie VIGC organiseert de vijfde editie van het Benelux Online Print Event (BOPE) op 15 maart, tijdens Sign & Print Expo. Bij BOPE draait alles om e-commerce in de grafimedia industrie. Meer informatie over het Engelstalige sprekersprogramma en de aparte kaartverkoop voor BOPE vind je op de website van het VIGC.

Kijk voor de actuele informatie over de exposanten, de presentaties, het programma en de aanmelding voor Sign & Print Expo op de website van de vakbeurs.

Plaats een reactie